Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 209 kJ / 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,10 g |
Tuky | 21,78 g |
Vláknina | 20,72 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostrý vepřový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMl6
Moje poznámka
Ostrý vepřový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMl6
Nejnovější recepty
Kefírové koláčky s tvarohem a povidly
Přidáno před 3 hodinami
Palačinková růže
Přidáno před 11 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno 9. 5. 2025 11:34
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno 9. 5. 2025 11:28
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno 9. 5. 2025 11:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Arabský twister alá KFC
Marcela0123 před 1 hodinou
Bublanina
scorpioon01 před 1 hodinou
Muffiny s lesním ovocem
olonik před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Jana292 před 2 hodinami
Pomalu pečená vepřová kýta
martivan před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
IvanaK před 3 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
malirka před 3 hodinami
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 5 hodinami
Okurkový salát
JakubM před 5 hodinami
Tématické fráze:
ostry gulas,
vepřový gu,
kolik vody do guláše,
kolik masa na guláš,
cili gulas,
veprovy gulas,
kolik cibule do guláše,
maďarský guláš vepřový,
co obsahuje gulášové koření,
jak zahustit guláš,
vepřový guláš v kotlíku,
kolik cibule na guláš,
veprovi gu,
hodne ostry gulas,
veprovy kotlikovy gulas,
kuchar vi kotlikovy gulas,
kolik vody na gulas,
moc ostry gulas,
priprava veproveho gulase,
moc ostrý guláš cibule
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
chilli,
koření gulášové,
masox,
voda,
mouka hladká,
olej
Komentáře (6)
U nás sa doteraz guláš takto varí, v zime v hrnci a v lete je to hlavne kotlíkový guláš, teda guláš varenený nad ohňom v kotlíku, tomu sa nič nevyrovná
http://www.toprecepty.cz/recept/12959-kotlikovy-gu...
Alenko, je tady dost bezvadných receptů na guláš, tak některý vyzkoušej...
To se mně osobně moc nelíbí.
Raději přilévám vodu po troškách, protože moje babička - a to byla nějaká kuchařka - vždycky říkala "guláš se má v kastrole přichytávat (ne připalovat) ke dnu a pak se teprve musí lehce podlít... a to samé dokola, dokud není hotový". Měl by se pořád hlídat. A zahustit se nemusí, zahustí se sám, správnou technologií přípravy. Ještě jednu věc mě babi naučila - guláš není maso s omáčkou, ale s hustou masovo-cibulovo-paprikovou šťávou.