Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 858 kJ / 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,10 g |
Tuky | 10,53 g |
Vláknina | 16,04 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 24,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hornický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVoy
Moje poznámka
Hornický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVoy
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 6 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 17 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
čím zahustit guláš,
gulas pro 30 osob,
čím zjemnit gulaš,
jak zahustit guláš,
gulas pro 40 osob,
anna remková životopis,
anna remková životopis,
barmský guláš,
cim zahustim gulas,
jak zjemnit hovězí gulas,
recept guláš pro 40 osob,
hornacky gulas,
gulaš z kližky na způsob divočiny,
vhodné maso na guláš,
balkansky guláš,
horniacký guláš,
dort hornický,
hovezi gulas pro 40 osob,
hornický vepřový guláš,
lahůdkový guláš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
pažitka,
máslo,
houby,
paprika čerstvá červená,
česnek,
paprika čerstvá zelená,
klobása ostravská,
rajče,
kmín celý,
sůl,
vývar hovězí,
olej
Komentáře (55)
a Rotchildove milióny...
Děkuji všem za zastání
a Rotchildove milióny...
Jani, tvé fotky jsou krásné...
Jani - nic s z toho nedělej, fotky máš krásný a asi Ti to někdo závidí.
jinak myslím že je jedno kdo fotil - hlavně je důležité kdo vařil...