Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 757 kJ / 3 288 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,73 g |
| Tuky | 112,95 g |
| Vláknina | 52,40 g |
| Cholesterol | 347 mg |
| Sodík | 4,30 g |
| Sůl | 10,30 g |
| Sacharidy | 402,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské brambory v sýrovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2YO
Moje poznámka
Francouzské brambory v sýrovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2YO
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 8 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 9 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 2 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 3 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 4 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 6 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 7 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 7 hodinami
Tématické fráze:
bešamel,
syrový bešamel,
bešamel recept,
jak se dělá bešamel,
jak se dela syrovy besamel,
sýrový bešamel recept,
jak udělat bešamel,
příprava bešamelu,
francouzské brambory,
krém z bešamelu,
recept na bešamel,
francouzské brambory recept,
recepty bešamel,
bešamel do krémů,
bešamel sýrový,
bešanel,
rychlý bešamel,
francouzské brambory s besamelem,
brambory v bešamelu,
recept sýrový bešamel
Suroviny:
brambory,
cibule,
párky,
brokolice,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
sýr nastrouhaný,
ořech muškátový
Komentáře (14)