Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 528 kJ / 3 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,90 g |
Tuky | 138,68 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 4,60 g |
Sůl | 11,89 g |
Sacharidy | 431,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koblihy s hermelínem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovkX
Moje poznámka
Koblihy s hermelínem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovkX
Nejnovější recepty
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 9 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 13 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 14 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 14 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 14 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mini Pavlova
MichaelaM před 31 minutami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 10 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 11 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 13 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 14 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 14 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 16 hodinami
Květákové placičky
Linova před 16 hodinami
Tématické fráze:
koblihy od hrušky,
slané koblihy,
koblihy hruška,
koblihy podle hrušky,
vaření s hruškou - koblihy,
recept hrušky - koblihy,
hruškovi langoše,
plněné langoše hermelínem,
koblihy,
nova-hruška-koblihy,
hruška koblihy,
recept na osvedcene koblihy,
slany koblih,
předpis na koblihy,
předpis na na koblihy,
koblihy apetit,
hermelinove koblihy,
koblihy slane,
langose s hermelinem,
langoš jako kobliha
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
žloutek,
cukr vanilkový,
šťáva citronová,
rum,
mléko,
cukr,
droždí,
mouka hladká,
sůl,
mouka hladká,
džem meruňkový,
tuk na smažení,
cukr vanilkový,
sýr hermelín,
brusinky zavařené,
parmazán,
cukr skořice
Komentáře (28)
Když jsem tento recept četla v časopise APETIT (říjen 2006, str.88), tak jsem si řekla, že toto snad ani nikdy zkoušet nebudu - navrch měly být ještě sypány cukrem se špetkou mletého hřebíčku, nebo ve slané verzi strouhaným parmezánem.
Teď, po přečtení komentářů, váhám, ale asi vyzkouším na několika kouscích, až budu dělat klasické koblihy. Jsem na tu výslednou chuť moc zvědavá.
Na recept jsem zanevřela a přitom stačí tak málo
Žížalko, díky za připomenutí, je to výborná kombinace.
Na langoše jsem hermelín a brusinky ještě nedávala
Ale opravdu moc fajn fotky a recept-to jsem ti už napsala také
Klarisko, to si piš, Daniela bude mít (snad) radost. A fotka - no, já nemám výtvarné vidění, takže někdy se zadaří víc a někdy je to bída, navíc musí fotit dcera a občas je kvůli tomu dost otrávená