Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 484 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 114,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Lilek nakrájíme na kousky velikosti soust (viz foto) a 8 minut povaříme v osolené vodě. Scedíme a necháme vychladnout.
Krok 2: Z ostatních surovin vytvoříme marinádu, kterou opatrně, ale důkladně promícháme s vychladlým lilkem. Máme-li černé olivy, můžeme je přidat nakrájené na kolečka.
Pokrm zakryjeme a necháme den rozležet (marinovat) v ledničce.
Pokrm zakryjeme a necháme den rozležet (marinovat) v ledničce.
Zveřejněno 7. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LgW4
Moje poznámka
Lilek v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LgW4
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 27 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
lilek recepty,
pokrmy z lilku,
zpracování lilku,
recepty z lilku,
uprava lilku,
recepty lilek,
lilek recept,
loupe se lilek,
naložený lilek,
lilek černý,
lilek na černo,
lilek zpracování,
recepty na lilek,
lilek úprava,
lilek recepty salát,
recept na lilek,
recept lilek,
recepty s lilkem,
jídla z lilku,
pečený lilek v marinádě
Suroviny:
lilek,
olej olivový extra virgin,
ocet vinný bílý,
česnek,
kapary,
petrželka hladkolistá,
sůl,
pepř černý
Komentáře (19)