Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 809 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,41 g |
Tuky | 28,68 g |
Vláknina | 6,54 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 637 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 14,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdíčková smetanová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QNEl
Moje poznámka
Srdíčková smetanová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QNEl
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 10 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 4 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 12 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 13 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 15 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 16 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 17 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 17 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 17 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 17 hodinami
Tématické fráze:
omáčka ze srdíček,
omáčka z vnitřností,
omáčka z kuřecích srdíček,
smetanová omáčka,
kurecí srdicka ve smetanové omacce,
kuřecí srdíčka omáčka,
smetanová omáčka se srdíčky,
omáčky z vnitrnosti,
smetanové omáčky vaření,
smetanová omáčka z kuřecích srdíček,
smetanová omáčka recept,
omačka se srdiček,
omáčka s vnitřností,
smetanová omáčka ze srdíček,
srdíčka ve smetanové omáčce,
kuřecí srdíčka na smetaně,
smetanová omáčka z vnitřností,
vepřová srdíčková omáčka,
omacka ze srdicka,
omáčka se srdíčky
Suroviny:
srdce kuřecí,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
cibulka lahůdková,
celer,
petržel,
mrkev,
olej,
halali,
petrželka,
smetana 12%,
cukr,
jíška světlá instantní
Komentáře (16)
Restovaná zelenina má v omáčce úplně jinou a lepší chuť, než jen uvařená.
Maso z jakýchkoliv srdíček je pěkně pevné, máme ho moc rádi
Za príma chuť,kterou znám posílám další+bodík