Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 337 kJ / 1 036 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,88 g |
Tuky | 100,82 g |
Vláknina | 10,09 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 26,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové medajlonky v kořeněné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0g3X
Moje poznámka
Vepřové medajlonky v kořeněné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0g3X
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 7 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 7 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 7 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 7 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 8 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 8 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 10 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 10 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 10 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 10 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 10 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 11 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 12 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 12 hodinami
Tématické fráze:
marináda na vepřové maso,
marinády na vepřové maso,
marinada na veprove medailonky,
marináda na medailonky,
marináda vepřové,
vepřový krček,
marináda na vepřové,
kruti medajlonky,
medailonky havana,
vepřové medailonky marinada,
teleci medajlonky,
vepřové marináda,
marináda na vepřovou panenku,
veprovy krcek recept,
marináda vepřové maso,
vepřová marináda,
nalozene veprove medailonky,
vepřová panenka recepty v marinádě,
medajlonky z vepřového masa,
veprovy krcek recepty
Suroviny:
olej,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
cukr,
kmín celý
Komentáře (11)
Posílám bodíka.
Napadlo mě (protože bych na tu marinádu nerada zapomněla), jestli nepřemluvíme kluky, aby v oblíbených receptech vytvořili nějaké kategorie - jako např podle surovin, nebo ZKUSIT CO NEJDŘÍV, NA OSLAVU, NEDĚLNÍ OBĚD... apod.