Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 278 kJ / 5 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,48 g |
Tuky | 31,72 g |
Vláknina | 61,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 8,15 g |
Sůl | 20,21 g |
Sacharidy | 1 100,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Veselské buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zB38
Moje poznámka
Veselské buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zB38
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 5 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 6 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 6 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 7 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 5 minutami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 19 minutami
Vepřové na houbách
Radka61 před 28 minutami
Dýňové muffiny
Slivci před 2 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 3 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 4 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 5 hodinami
Tématické fráze:
buchta bez tuku,
buchta kráva,
buchty bez tuku,
buchta s vajičky,
cukrova napln do buchet,
tvarohova buchta vesela krava,
cukrová voda na buchty,
buchta-vesela krava,
cukrzova buchts,
jaky tuk do buchet,
cukrova buchta,
buchtavesela krava,
krava buchta,
buchta z tuku,
buchty pro deti,
veselá kráva koláč,
kvasnice hera buchta,
jak se plní buchty,
dorty rezy dobroty recepty rezy buchty na plech,
moucniky na plech s obrazky
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
cukr vanilkový,
vejce,
kvasnice,
mléko,
sůl,
tvaroh,
cukr,
vejce,
kůra citronová,
květ muškátový,
voda,
cukr vanilkový,
voda,
jablko,
cukr,
skořice
Komentáře (4)