Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 048 kJ / 3 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,35 g |
Tuky | 191,62 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 530 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 392,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrušková,dvoubarevná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98A3
Moje poznámka
Hrušková,dvoubarevná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98A3
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 8 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 23 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 50 minutami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 1 hodinou
Bratislavská buchta
Sylvinka před 1 hodinou
Celestýnské nudle
Kajkajak před 2 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 3 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 4 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 5 hodinami
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 5 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Vendy007 před 5 hodinami
Milčiny macešky
Lenka95 před 6 hodinami
Tématické fráze:
bábovka recept,
bábovka z hrušek,
dvoubarevná bábovka,
hrušková bublanina,
nejlepší recepty z hrušek,
hrušková buchta,
kuřecí bábovka podle hrušky,
recept hrušk,
buchta olízni prst,
bábovka s broskvemi,
kompotová bábovka,
recept na hruškovou bábovku,
bábovka z čerstvých broskví,
babovka z hruskoveho kompotu,
bábovka s hrusek,
moučník olízni prst,
dvoubarevna babovka recept,
recept na dvoubarevnou bábovku,
hrusky v rumu,
buchta olíznou´t prst
Suroviny:
hruška,
vejce,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
olej,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
kakao,
olej,
mouka hrubá
Komentáře (16)
Marti, takhle dlouho naložené hrušky v rumu to bude "opilá bábovka"
Mirko, já si myslím, že by to šlo, ale nejsem si jistá, že by ty hrušky až tak změkly, i když....doba pečení