Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 704 kJ / 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,87 g |
Tuky | 9,77 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 916 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 15,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízek cibulák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/025V
Moje poznámka
Řízek cibulák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/025V
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 10 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 13 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 22 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 27 minutami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 1 hodinou
Mrkvový dort
anika.krenkova před 2 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 3 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 4 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 4 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 6 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 7 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 7 hodinami
Tématické fráze:
králik cibulák,
cibulák recept,
smažený řízek cibulák,
kralik cibulac,
vepřový řízek cibulák,
vyšívání cibulák,
cibulové řízky,
recept na cibulák,
recept cibulák,
cibulak recepty,
cibulák -porcelán,
smažený cibulový řízek,
smažené řízky cibule,
řízky na na cibuli,
cibulák recept,
báječný rizek,
cibulák,
králík recepty cibulák,
králík cibulák recept,
bachor cikánské jidlo
Suroviny:
maso na řízky,
cibule,
hořčice,
vegeta,
sůl,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká,
olej
Komentáře (12)
sakra,kolikrát já budu muset dneska posnídat, abych si zklidnila rozbouřený bachor,knížku i čepici?
hlavne kuracie...ale je fajné aj toto s pridaním horčice...