Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 704 kJ / 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,87 g |
Tuky | 9,77 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 916 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 15,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízek cibulák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/025V
Moje poznámka
Řízek cibulák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/025V
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 12 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 13 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 7 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 45 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Hanka7horky před 1 hodinou
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Noumik před 1 hodinou
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 1 hodinou
Čínská cuketa
Ajkad před 1 hodinou
Domácí kečup
Jarin57 před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 3 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 4 hodinami
Tématické fráze:
králik cibulák,
cibulák recept,
smažený řízek cibulák,
kralik cibulac,
vepřový řízek cibulák,
vyšívání cibulák,
cibulové řízky,
recept na cibulák,
recept cibulák,
cibulak recepty,
cibulák -porcelán,
smažený cibulový řízek,
smažené řízky cibule,
řízky na na cibuli,
cibulák recept,
báječný rizek,
cibulák,
králík recepty cibulák,
králík cibulák recept,
bachor cikánské jidlo
Suroviny:
maso na řízky,
cibule,
hořčice,
vegeta,
sůl,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká,
olej
Komentáře (12)
sakra,kolikrát já budu muset dneska posnídat, abych si zklidnila rozbouřený bachor,knížku i čepici?
hlavne kuracie...ale je fajné aj toto s pridaním horčice...