Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 704 kJ / 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,87 g |
Tuky | 9,77 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 916 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 15,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízek cibulák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/025V
Moje poznámka
Řízek cibulák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/025V
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 23 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 1 hodinou
Čočka na kyselo
el.mencl před 1 hodinou
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 3 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 3 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 11 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 13 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 14 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 14 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 14 hodinami
Tématické fráze:
králik cibulák,
cibulák recept,
smažený řízek cibulák,
kralik cibulac,
vepřový řízek cibulák,
vyšívání cibulák,
cibulové řízky,
recept na cibulák,
recept cibulák,
cibulak recepty,
cibulák -porcelán,
smažený cibulový řízek,
smažené řízky cibule,
řízky na na cibuli,
cibulák recept,
báječný rizek,
cibulák,
králík recepty cibulák,
králík cibulák recept,
bachor cikánské jidlo
Suroviny:
maso na řízky,
cibule,
hořčice,
vegeta,
sůl,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká,
olej
Komentáře (11)
sakra,kolikrát já budu muset dneska posnídat, abych si zklidnila rozbouřený bachor,knížku i čepici?
hlavne kuracie...ale je fajné aj toto s pridaním horčice...