Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 203 kJ / 1 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,96 g |
Tuky | 102,34 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 72,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roláda pomodoro na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nlO
Moje poznámka
Vepřová roláda pomodoro na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nlO
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 12 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 12 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 5 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 5 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 5 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 5 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 7 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 9 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 9 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 9 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 10 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 10 hodinami
Tématické fráze:
veprova rolada,
tymian,
bůčkový plát,
vepřová roláda recept,
pomodoro,
omacka z vypeku,
veprova rolka s ryzi,
vepřová roláda vid,
vepřové maso pomodoro,
roláda z bůčkového plátu,
veprova rolada susena rajcata,
vepřová rolka se sušenými rajčaty,
recepty z mletého vepřového masa,
veprov roláda recepty s obrázky,
jake vepřove maso na roladu,
jde k rolade ryze,
příprava vepř. masa na roladu,
roláda z ořezu žeber,
příprava pomodoro,
snitka tymiánu
Suroviny:
žebra,
rajče sušené,
klobása,
cibule,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
tymián čerstvý,
kost,
režná nit
Komentáře (13)
Jinak já nechválím také recept podle jména autora, ale jen podle toho jestli mne recept zaujal. A tenhle jo