Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře pečené s bramborem

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Katarinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie737 kJ /
176 kcal
Bílkoviny6,16 g
Tuky0,62 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiaky nakrájame na štvrťky, kurča naporcujeme. Krok 2: Cibuľu nakrájame na väčšie kúsky, cesnak len ošúpeme, necháme v celku. Krok 3: Do plechu dáme zemiaky, cibuľu, cesnak, hojne posypeme rascou, osolíme, okoreníme, dáme vegetu, ml. papriku, rozmarín, polejeme roztopenou masťou. Krok 4: Naukladáme kuracie kúsky, ktoré dobre osolíme a na každý kúsok dáme trochu masla. Krok 5: Posypeme celé vňaťou. Krok 6: Pečieme 1 1/4 hodiny dochrumkava. Podávame s hlávkovým šalátom.

Zveřejněno 14. 5. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře pečené s bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g5D6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře pečené s bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g5D6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (28)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Trošku jsem si pozměnila koření. Dala jsem jen "koření na grilovanou zeleninu" a kuře jsem posypala solí a kmínem. Bylo to opravdu vynikající.

Výborný recept, děkuji <3

Naprosto vynikající :yes: brambory nasákly šťávu a hlavně chuť z kuřete , jen místo rozmarýnu jsem dala libeček,neb ho miluji :-) rozhodně jsem nedělala naposled
Snad se mi podaří přidat fotku

Anna Kocikova: ta Tvoje fotka je :yes: taky dávám hoooodně cibule, té není na talíři nikdy dost....

I u nás doma je takto připravené jídlo v oblibě:-QAle dávám 10 cibulí a stroužky česneku z celé palice.Jen vynechávám papriku a vegetu:-)Přidávám foto:-)

Kuře jsem pekla, brambory jsou nové a malé tak celé. Vegeta není třeba, ale jídlo známé a velice dobré..:yes: Pokud nevadí přidala jsem foto..:-)

Ja jsem to celý přikryl seshora plechem a ted me to az po okraj plave ve "vodě" asi přistě nezakryvat..že??:-(

B.o.n.d2010 21. 11. 2013 12:09
Chutnalo, celé rodině!:yes:

peremsky karel 14. 10. 2013 12:45
bylo to výborné

Recept chvalim:yes:

Perfektní, zrovna to dnes budu dělat:yes::yes: mám tam kuřecí stehýnka tak k tomu přidám i brambory a nějakou zeleninku:-?:-?:-p;-)

tak dneska jsem dělala k obědu a moc jsme si všichni pochutnali :-) :-p:yes:

Jídlo z jednoho pekáče, tak se mi to líbí, ukládám a posílám bodíka. Pěkně fotky:yes:

:-))Katarínka,Dnes jsem to udělal a s dcerunkou jsme si natlačili bříška:-p.Bylo to fakt výborný:no:Dík a bodík:-D

A ejhle, co všechno vidíme, co jsme před tím nestihli, co? Nádhera!:yes: A určitě vynikající:-p

To vypadá opravdu zajímavě a není to zřejmě nijak pracné,dávám si do oblíbených určitě vyzkouším.A tobě Katarinka patří bod:yes:

Katarínko, posílám ti bodík,:yes: taky dělám podobně a je to moc dobré:yes::-))

Kurča pustí šťavu do zemiakov a je to mňamkové:-p

Katarinka:-)Paprika i Eliza mají pravdu,jídlo z jednoho pekáče to je u nás taky jednička:yes:.Líbí se mi na tom,že ty chutě tak krásně prolnou dohromady a jídlo je vždy moc mňam.A ještě ke všemu s rozmarýnkou,tak to musí vonět celý dům:-*.Ukládám,a jelikož na tenhle víkend je už jídelníček napsaný;-),tak na příští by jsem mohla zrealizovat:-p;-).Už se těším:-p:-p

Katka, Eli již vše napsala, já ti jen posílám bodíka. :-!:-)):yes::yes::yes:

Katarinko, je to krásná, přímo "voňavá" fotka. A recept... napadá mě jen jedno slovo = MŇAM...:-)

Zase jeden oběd z pekáče:yes:. To se mi líbí - nacpat to do trouby a za hoďku vyndat hotové.;-)

Tématické fráze:
kuře pečené s brambory, pečené kuře, pečené kuře s brambory, pečené kuře s bramborama, kuře na bramboráku, kuře pečené, kuře s bramborama v remosce, pecene kure v celku, recepty na za pečené kuře s brambory, pečené kuře recept, pečená kuřecí stehna s bramborem, kuře se zelím pečené dohromady, kure pecene s bramborama, pečené kuře v remosce, kuře v bramboráku, kuře s bramborama, kuře pečene v celku, pečené kuřecí stehna v remosce, kuře s brambory v remosce, pecene kure se zelim a brambory

Suroviny:
kuře, brambory, cibule, česnek, sádlo, sůl, vegeta, paprika sušená sladká, kmín celý, pepř, rozmarýn, nať petrželová, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu