Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 083 kJ / 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 45,82 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 7,63 g |
Sůl | 19,37 g |
Sacharidy | 11,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy - čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVEA
Moje poznámka
Býčí žlázy - čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVEA
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 10 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 48 minutami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 1 hodinou
Belgické vafle
ne.honzula12 před 4 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 4 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 5 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 6 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 7 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 9 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 10 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
recept na byci zlazy,
býčí žlázy recept,
byci zlazy recepty,
recept býčí žlázy,
recepty na byčí žlazy,
jak připravit býčí žlázy,
recepty býčí žlázy,
bici zlazy,
bíčí žlázy recept,
bíčí žlazy recepty,
býčí žlázy příprava,
recepty z býčích žláz,
příprava býčích žláz,
čína z býčích žláz,
byči žlazi,
býčí žláza,
býčí žlázy na cibulce,
býčí žlázy brno,
býčížlázy
Suroviny:
býčí žláza,
žloutek,
olej,
feferonka,
omáčka worcesterová,
maggi,
sůl,
cukr,
cibule
Komentáře (35)
Více zde:
http://www.lidovky.cz/byci-zlazy-netradicni-delika...
Býčí žlázy jsem jedla jako malá holka. Maminka je připravovala na cibulce s vínem, nebo smažila v těstíčku.
Zarazil mě Elizin názor, že je to přežitek z dob, kde lidé z hladu "sežrali" všechno... V tomhle s ní nemůžu souhlasit.
Býčí žlázy mají velmi jemné maso, a je-li správně upravené, stává se opravdovou DELIKTESOU. Býčí žlázy nejsou v pravém slova smyslu vnitřnostmi. Jsou to DROBY a na rozdíl od ledvin nebo jater se v nich NEHROMADÍ ŽÁDNÉ ODPADNÍ LÁTKY.
Více zde:
http://www.lidovky.cz/byci-zlazy-netradicni-d..." target = "_blank">www.lidovky.cz/byci-zlazy-netradicni-delika...
Jani, za receptík posílám +10.
Takže Jani, omluva...prý je to pro opravdové fajnšmekry...(tak to asi nejsem...
Syna mám teraz v Ázii, ale niektoré veci čo sa tam konzumujú - posiela mi fotky - by som asi iba v prípade ohrozenia života dokázala zjesť...
No a abych jedla býčí varlata, na to se fakt necítím...už jen z úcty k rozmnožovacímu systému savců...
Podle mého názoru je to přežitek z dob, kdy lidé z hladu s prominutím sežrali úplně všechno, co se na zabitém zvířeti sežrat dalo...
p.s. ale na vobrázku to vypadá tak nevinně
Iriska: ano, Supertronik-Supergong?
Robila som žľazy zatiaľ iba ako řízek, ale prečo nie aj podľa teba?!