Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 071 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,59 g |
Tuky | 1,14 g |
Vláknina | 19,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 222 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 28,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osso buco z mladého býčka s kořenovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwZK
Moje poznámka
Osso buco z mladého býčka s kořenovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwZK
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 15 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 15 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 16 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 10 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 12 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 12 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 13 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 13 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 14 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 15 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 15 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 16 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 17 hodinami
Tématické fráze:
osobuko recept,
osobuko,
hovězí osobuko,
osobucco,
oso buco,
oso buko,
osobuco recepty,
hovězí osobuko recept,
oso buco recept,
telecí osobuko,
osobuko recepty,
recept na osobuko,
telecí osobuko recept,
osobuko telecí,
oso bucco,
osobuco,
osso buko,
osobucco recept,
osso bucco recept,
osobuco recept
Suroviny:
osso buco mladého býčka,
cibule,
česnek,
vývar hovězí,
máslo,
víno bílé,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
květák,
bobkový list,
koření nové koření,
mouka hladká,
pepř,
sůl,
libeček,
petrželka,
jíška
Komentáře (18)
Díky za komentíky všem...
Připadala jsem si dnes, jakoby mi uvařila moje babička...
Úplně si dokážu představit tu velice jemnou chuť masa rozpadajícího se pouhým dotykem.
a když je tam ten květák..tak asi bílé je dobrá volba
Rebi, přemýšlela jsem nad tím červeným, ale protože jsem tam víno dala jen tak trochu pro aroma a chtěla jsem následně přidat i květák, zvolila jsem bílé. Kdyby to bylo jen s kořenovou zeleninou, tak souhlasím, červené se s hovězím snoubí líp. Dneska jsem usilovala zachování jemné a čisté chuti masa a zeleniny, proto třeba i to máslo jako jediný tuk..