Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 751 kJ / 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,96 g |
Tuky | 30,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí závitky s Cibulákem na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Y9x
Moje poznámka
Kuřecí závitky s Cibulákem na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Y9x
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 1 hodinou
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 17 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 19 minutami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 1 hodinou
Kuřecí čína
Cikitaka před 1 hodinou
Švestková buchta
ctomala před 1 hodinou
Švestková povidla
ctomala před 1 hodinou
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 3 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 3 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 4 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí závitky,
paštika cibulák,
kureci zavitek,
cibulová paštika,
kuřecí cibulak na cibuly,
cibulák recept vepřová paštika,
cibulák paštika,
cibulák na cibuli,
recepty kuřecí závitky,
cibulák recept,
cibulova pastika cibulak,
cibulak-pastika,
zavitky s kurecich kuzi,
zavitky kureci na plotne,
kureci zavitky recept,
kuřecí recepty,
závitek kuřecí,
recepty na kuřecí speciality závitky,
recepty na kuřecí zavitky,
recept na kuřecí závitky
Suroviny:
stehno kuřecí,
cibule,
hořčice kremžská,
sůl,
pepř,
kečup sladký,
salám měkký,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (13)