Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 394 kJ / 333 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,86 g |
| Tuky | 33,33 g |
| Vláknina | 1,08 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmice pečené na másle a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKP0
Moje poznámka
Parmice pečené na másle a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKP0
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 1 hodinou
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 2 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 8 minutami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 13 minutami
Těsto na pizzu
Filomenka před 20 minutami
Šunkofleky
veronika_straka před 48 minutami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 1 hodinou
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 2 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 3 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 4 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 5 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 5 hodinami
Tématické fráze:
ryba na rozmarýnu,
parmice mořská,
pečené kaštany na másle,
candát na rozmarýnu,
pečená ryba na rozmarýnu,
parmice na grilu,
pečená ryba na másle,
ryba parmice,
sumec na rozmarynu,
pramice recepty,
recepty ryby parmice,
parmice obecná,
recept mořské parmice,
pečená treska na rozmarynu,
pražma marinovaná v rozmarýnu,
parmice s pomerančovou šťávou,
mořska ryba parmica,
,parmice,
parmice mořská recept,
pramice recept
Suroviny:
parmice nachová,
máslo,
rozmarýn sušený,
šťáva citronová,
šťáva pomerančová,
rozmarýn čerstvý,
sůl
Komentáře (15)
za krásný, a mnou přehlídnutý recept, dávám zasloužený bodík
Eli,nejsi znelec a pochutnáš si na tuňákovi, lososu či platýzovi?To jsou pochoutky
Chtěli jsme ji ochutnat, když je tak chválená, ale upřímně - já nejsem takový znalec, takže si stejně dobře pochutnám na platýzovi, tuňákovi nebo lososu...
A díky