Kompoty z horkovzdušné trouby
Domácí zavařování je skvělým způsobem, jak zužitkovat úrodu ze zahrádky a pochutnávat si na ní po celý rok. Pokud máte horkovzdušnou troubu, můžete vyzkoušet jednoduší a rychlejší variantu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 184 kJ / 1 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 250,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kompoty z horkovzdušné trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yZM
Moje poznámka
Kompoty z horkovzdušné trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yZM
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 2 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 4 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 4 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 5 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 5 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 6 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 6 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 6 hodinami
Červená řepa
radbastim před 8 hodinami
Tématické fráze:
zavařování meruněk v troubě,
švestkový kompot v troubě,
zavaření v troubě,
jak zavařit broskve v troubě,
horkovzdušná trouba recepty,
kompot z blum,
blumy kompot,
horkovzdušná trouba,
zavarovani broskvi v troube,
zavařování blum,
jak zavařit blumy,
zavařování meruněk v horkovzdušné troubě,
horkovzdušny hrnec recepty,
kompot blumy,
zavařování broskví v horkovzdušné troubě,
zaváření meruněk v troubě,
zavaření blum,
kompoty v troubě,
jak zavařit meruňky v troube,
zavařování v horkovzdušné troubě
Suroviny:
broskve,
voda,
cukr písek
Komentáře (13)
Kompoty z horkovzdušné trouby
Recept ještě nebyl hodnocen 4,3Díky, špagi.
Jo vidíš a hned dám bodík