Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 128 kJ / 1 465 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 18,36 g | 
| Tuky | 97,25 g | 
| Vláknina | 24,48 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 4,98 g | 
| Sůl | 13,35 g | 
| Sacharidy | 120,30 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Špekačky narežeme na kolieska, prípadne polkolieska, uhorky na kolieska, papriku na rezančeky, cibuľu na tenké polkolieska, paradajky na kocky.  Všetko jemne premiešame.
	Krok 2: Prísady na nálev dáme do malého hrnčeka  a asi 2 minúty povaríme.
	Krok 3: Necháme vychladnúť a zmiešame so zmesou zeleniny a špekačiek.
	Krok 4: Necháme dobre vychladnúť v chladničke. Podávame s chlebom alebo pečivom.
Zveřejněno 24. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Čínský rapl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4WV6
Moje poznámka
					
				
Čínský rapl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4WV6
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno 3. 11. 2025 09:00:03
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 28 minutami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 38 minutami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 2 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 2 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 2 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 15 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							rapl, 
						
						
							cinskej rapl, 
						
						
							rapl salat, 
						
						
							rapl recept, 
						
						
							výborne kecupaci, 
						
						
							čínský rapl salát, 
						
						
							cinsky rapel, 
						
						
							recept na rafaelo podle novotného, 
						
						
							špekáčky podle petra novotného, 
						
						
							salat čínsky rapl, 
						
						
							recept na čínského rapla, 
						
						
							čínský rapl podle pavla novotneho, 
						
						
							cinski jidla, 
						
						
							co je rapl, 
						
						
							čínnský rapl recept, 
						
						
							salát rapl, 
						
						
							recepty petra novotného spekacky, 
						
						
							recept na rapl, 
						
						
							čínský rapl salát ze špekáčků a zeleniny, 
						
						
							recepty z spekacku petra novotneho
						
					
						Suroviny:
						
							špekáček, 
						
						
							rajče, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							okurky sterilované, 
						
						
							cibule, 
						
						
							hořčice plnotučná, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							olej, 
						
						
							voda, 
						
						
							cukr, 
						
						
							omáčka worcesterová, 
						
						
							omáčka sojová
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (21)
Len si dovolím opraviť meno autora, nie je to recept p. Novotného, on tie recepty iba pozbieral a vydal v knihe. Pozrela som sa opäť do knihy, recept je od pani Niny z Vysočiny.
Slovenštinu mám moc ráda, ale názvy i slovenských receptů tu píšeme česky, pokud vím. A toto je velice známý recept českého herce, který jej nazval Čínský rapl, ne rapel', Terezo. Takhle to nikdo nenajde.