Suroviny
Porce: 3 velké porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 435 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,39 g |
Tuky | 45,68 g |
Vláknina | 11,52 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 513 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 33,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso s vůní bylinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Kl
Moje poznámka
Maso s vůní bylinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Kl
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 21 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 8 hodinami
Kure pecene
raelggg před 9 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 9 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 11 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 11 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 13 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 15 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 15 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
bylinky na maso,
bylinky pod maso,
byliny na maso,
bilinky na maso,
maso na bylinkách,
bylinky na hovězí maso,
maso a bylinky,
bylinky k masu,
bylinka na maso,
bylinky a maso,
jake bylinky pod na maso,
jaké bylinky na maso,
bylinky recepty,
čerstvé bylinky na maso,
bylinky do masa,
hovězí maso na bylinkách,
byliny na maso recepty,
bylinky na masa,
bylinky maso,
jake bylinky na hovezi maso
Suroviny:
kližka hovězí,
krkovice vepřová,
tuk,
cibule,
česnek,
koření provensálské,
hříbky sušené,
víno červené,
mrkev,
mouka hladká,
rozmarýn
Komentáře (27)
REBI-s tím PH jsem hrozně zviklaná a nahlodaná
takže ...ukládám
a bude to moc dobré. Dávám ti krásnej 10.bod
PAJASKO-je opravdu rozdíl,dělat v papiňáku a klasicky v hrnci na sporáku
VŠEUMĚLKU-to se takto říct nedá
JIRHOLU-už jsem žádné jiné dochucovadla přidávat nemusela.Ono to vínko,houby i mrkev udělaly takovou navinulou,ale chutnou šťávu.
ANDREJKO-díky