Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 455 kJ / 826 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,42 g |
Tuky | 5,03 g |
Vláknina | 45,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 112,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočka na kyselo s čerstvým libečkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgNk
Moje poznámka
Čočka na kyselo s čerstvým libečkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgNk
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 10 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 16 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 18 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 18 hodinami
Dlabaný jablečný dortík
Přidáno před 19 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý koláč se švestkami a tvarohem
hoskova před 54 minutami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Kajkajak před 9 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 15 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 16 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 17 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 18 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 19 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 19 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 20 hodinami
Tématické fráze:
čočka po hustu,
čočka na kyselo,
co k čočce,
příloha k čočce na kyselo,
příloha k čočce,
čočka na kyselo recept,
prilohy k cocce,
co si dat k cocce,
co s libečkem,
přilohy k čočce na kyselo,
recepty na čočku na kyselo bez mouky,
červená čočka po hustu,
jak se dela cocka po hustu,
co dát k čočce,
čočka na kyselo vařené vejce,
co dát k vařený čočce,
varena cocka na kyselo,
čočka na kyselo bez jíšky,
čočka a libeček,
cocka na kyselo 10 porci
Suroviny:
čočka,
mouka hladká,
sádlo,
libeček,
česnek,
sůl,
pepř,
ocet
Komentáře (7)