Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos v bylinkovém kabátku s bramborobylinkovou kaší a oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oA0A
Moje poznámka
Losos v bylinkovém kabátku s bramborobylinkovou kaší a oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oA0A
Nejnovější recepty
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 11 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 12 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 14 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 15 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Kajkajak před 1 hodinou
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 8 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 8 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 8 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 9 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 9 hodinami
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak nejlépe ohřát bramborovou kaši v mikrovlnce,
smažený losos,
jíme zdravě losos,
propečený losos foto,
smažení lososa s kůží,
recepty kase,
bilinkovy top,
ryba v bylinkovem kabátku,
losos propeceny,
bylinkový kabátek,
ryba kůží nahoru,
smazi se ryba kuzi nahoru,
losos s kůží na bylinkovem masle,
ryba se smaží kůží nahoru,
jak smažit rybu nejprve kůži,
losos v sýrové kabátku,
pstruh v bylinkovém těstíčku,
smažení lososa nejprve kuží nahoru,
losos v červeném babica,
babica bylinkový losos
Suroviny:
losos,
čerstvé bylinky,
mouka hladká,
pepř citronový,
sůl,
šťáva citronová,
olej citronový,
tuk na smažení,
zelenina,
brambory,
bylinky,
máslo,
mléko,
sůl
Komentáře (18)
Maiva - název jsem o slabiku zkrátila