Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme cibuli, přidáme všechna koření, trochu necháme zavonět, přimícháme rajský protlak, česnek a rozdrobíme masox. Do tohoto základu dáme podusit nakrájené zelí, osolíme a dusíme do poloměkka. V této fází přidáme na růžičky rozebraný květák, na kostky brambory a houby. Ve finále můžeme dochutit, každý podle sebe, sójovou omáčkou.
Zveřejněno 24. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indické květákové "SABDŽÍ"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn9X
Moje poznámka
Indické květákové "SABDŽÍ"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn9X
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 16 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 6 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 6 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 8 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 8 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 10 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 10 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 11 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 11 hodinami
Tématické fráze:
sabdzi,
sabdží recept,
indické recepty,
indická květáková polévka,
květákové sabži,
indické květákové kari,
indická houba,
indické zeleninové kari,
květákové recepty,
květáková polévka po indicku,
květákový indický salát,
indické kari květák,
indické kari s květákem,
mrkvové sabdží,
kvetakove zeli,
indické potraviny,
indické sabži,
sabží,
květáková polévka indická,
indické bezmasé recepty
Suroviny:
zelí bílé,
květák,
houby,
brambory,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření kari,
protlak rajčatový,
římský kmín mletý,
masox,
olej,
sůl
Komentáře (30)
přidávám bod a foto
mohu jen doporučit
dala jsem hlívu, a kupodivu mi tam chutnala.. snad se ji konečně naučím mít ráda
tohleto budu určitě opakovat
a červené kari
rebeka: Jak to , že ti utekl recept s kari?
ale na druhou stranu...tento rcp mi unikl a díky tobě jsem ho objevila, znamenám si a vyzkouším v týdnu
a jazyk si leduj nebo lízej zmrzku, nanuk..