Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí maso s fazolkami

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 335 kJ /
1 514 kcal
Bílkoviny219,79 g
Tuky19,38 g
Vláknina56,15 g
Cholesterol 659 mg
Sodík 1,78 g
Sůl4,13 g
Sacharidy99,77 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme si do misky marinádu ze smetany, sójové omáčky, solamylu, vajíčka, kečupu a prošleháme. Krok 2: Krůtí maso si nařežeme na menší kousky, nebo nudličky a dáme do připravené marinády odpočinout na půl hodiny. Krok 3: Fazolky přeřežeme na půlky, cibuli na proužky a česnek na plátky. Krok 4: Na pánev si dáme olej, na něm osmahneme cibuli s česnekem, přidáme fazolky které osmažíme Krok 5: . Na druhou pánev si taky dáme trochu oleje, když ho zahřejeme dáme maso i s marinádou a opečeme, pak přidáme osmažené fazolky, přidáme koření, osolíme a zalijeme 200 ml vody-dusíme společně do měkka.

Zveřejněno 24. 7. 2011

Poznámka autorky Bibinka

Taková dost dobrá improvizace, kterou jistě někdo dělá třeba podobně. Maso s fazolkama je známé a dobré, tudíž připomínám receptem. Nám chutnalo a podávala jsem s rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí maso s fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0A73

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí maso s fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0A73

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Ivana79: Ivanko, to jsem ráda, že chutnalo, udělala jsi mi radost;-)

Bibi,pridávam 7.boda :yes::-D Mne tam nejak nepasoval ten zázvor,tak som ho vynechala a pridala som kúsok masla a citrón.šťavu :-) Výborné :-K:-K:-p

Moc chutně připravené jídlo:-p+6:yes:

SUPER, JANI, MOC ZDRAVÉ A PĚKNÉ;-):-):-p:-K:yes:

U nás je taky sezóna fazolek,takže receptík se mi velmi hodí. Moc pěkné a dietní:-p:yes:

Tématické fráze:
krůtí maso recepty, krůtí s fazolkami, krůtí maso, krůtí maso recept, krutí prsa s fazolkami, maso s fazolkami, krůtí s fazolkama, recepty z krůtího masa, krůtí maso s fazolemi, krůtí nudličky s fazolkami, maso s fazolkama, krůtí plátky s fazolkami, krůtí maso na fazolkach, top recepty krůtí maso, krůtí steak s fazolkami, krůtí na fazolkach, krůtí maso fazolky, fazole recept, krůtí maso s fazolí, recepty krůtí maso

Suroviny:
maso krůtí, cibule, cibule lahůdková, česnek, smetana kysaná, fazolky zelené, kečup sladký, zázvor, koření oregáno, omáčka sojová, vejce, solamyl, olej, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu