Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 205 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,38 g |
Tuky | 85,66 g |
Vláknina | 18,24 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 43,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s pikantní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B1MQ
Moje poznámka
Hovězí s pikantní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B1MQ
Nejnovější recepty
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 49 minutami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 1 hodinou
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí mini špízy
Přidáno před 2 hodinami
Vařený květák se strouhankou
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Jerry2 před 57 minutami
Makronky
zelenapampeliska před 1 hodinou
Hruškový koláč s ořechy, skořicí a drobenkou
vaclavagregrova před 2 hodinami
Ovocné řezy s drobenkou
Babuna2 před 2 hodinami
Kroupová fazolačka s uzeným
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřové plátky na másle a žampionech
fazzy75 před 6 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 7 hodinami
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 7 hodinami
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
ceslo před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kousky s omáčkou,
pečene pikantní hovezi,
maso naprudko,
hovězí roštěnec naprudko,
pikantni hovězí,
hovězi na cerelu,
hovezi pecene s pikantni omackou,
pikantní omáčka na rybu,
hovězi maso s ryži,
hovezi platky na cerelu,
recept omáčka s čili papričkami,
omáčka k vařenému hovězímu recept,
pikantní omáčka recept
Suroviny:
maso hovězí,
slanina anglická,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
jablko,
sůl,
pepř,
česnek,
citron,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (6)
Recept je pěknej a jablka do masa vytvoří vždy pikantní šťávu, proto ti dávám 1.bod