Postup přípravy
Krok 1: Okurky oloupeme, zbavíme semínek a pokrájíme na centimetrové měsíčky. Na másle zpěníme cibuli se slaninou, přidáme pokrájené houby, chvilku dusíme a pak vložíme i okurky. Osolíme, opepříme a dusíme do měkka.
Krok 2: Nakonec vmícháme smetanový sýr, který necháme rozpustit, a nasekaný kopr.
Zveřejněno 31. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
Moje poznámka
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 5 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 10 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 2 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 5 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 6 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 8 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 8 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 8 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 9 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 10 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 11 hodinami
Tématické fráze:
kremenaci,
jak vypadá hřib křemenáč,
dušené hřiby do mražáku,
kdy sbirat okurky,
hřiby dušené,
křemenáče na víně recept,
salatovka mrazak,
recepty z okurky salátovky,
namalovat okurku,
co s křemenáči,
lišky vmrazáku,
naco je nejlepsi houba křemenáč,
křemenáč nakládaný,
nakládané křemenáče,
naco jsou dobre bazalkove seminka,
dusene hriby s okurkami,
lišky do mrazaku,
naco použít hovězí váleček,
hřib křemenáč,
okurký hadovky
Suroviny:
okurka čerstvá,
houby lišky,
houby křemenáči,
cibule,
slanina,
sýr smetanový,
máslo,
kopr,
sůl,
pepř
Komentáře (26)
S těmi salátovými okurkami i vínem tady mám recept http://www.toprecepty.cz/recept/18864-zeleninova-p..., který mě mile chuťově překvapil.
Věřím, že s houbami bude ještě lepší.
Super