Postup přípravy
Krok 1: Okurky oloupeme, zbavíme semínek a pokrájíme na centimetrové měsíčky. Na másle zpěníme cibuli se slaninou, přidáme pokrájené houby, chvilku dusíme a pak vložíme i okurky. Osolíme, opepříme a dusíme do měkka.
Krok 2: Nakonec vmícháme smetanový sýr, který necháme rozpustit, a nasekaný kopr.
Zveřejněno 31. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
Moje poznámka
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
Nejnovější recepty
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 18 minutami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 13 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 16 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 9 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 10 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 12 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 12 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 13 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 13 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 13 hodinami
Tématické fráze:
kremenaci,
jak vypadá hřib křemenáč,
dušené hřiby do mražáku,
kdy sbirat okurky,
hřiby dušené,
křemenáče na víně recept,
salatovka mrazak,
recepty z okurky salátovky,
namalovat okurku,
co s křemenáči,
lišky vmrazáku,
naco je nejlepsi houba křemenáč,
křemenáč nakládaný,
nakládané křemenáče,
naco jsou dobre bazalkove seminka,
dusene hriby s okurkami,
lišky do mrazaku,
naco použít hovězí váleček,
hřib křemenáč,
okurký hadovky
Suroviny:
okurka čerstvá,
houby lišky,
houby křemenáči,
cibule,
slanina,
sýr smetanový,
máslo,
kopr,
sůl,
pepř
Komentáře (26)
S těmi salátovými okurkami i vínem tady mám recept http://www.toprecepty.cz/recept/18864-zeleninova-p..., který mě mile chuťově překvapil.
Věřím, že s houbami bude ještě lepší.
Super