Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 975 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,23 g |
Tuky | 45,28 g |
Vláknina | 41,29 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 855 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 33,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbkový guláš s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwJK
Moje poznámka
Hříbkový guláš s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwJK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 18 minutami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 41 minutami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 1 hodinou
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 10 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 19 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 8 minutami
Dýňová polévka
BublinaF před 30 minutami
Brokolicová polévka
Gothaj před 39 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 44 minutami
Pečená dýně
Agliooglio před 1 hodinou
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 2 hodinami
Švestkový crumble
olgaja před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 2 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 3 hodinami
Tématické fráze:
gulas z hribu,
kudluvfotoatlashub,
hribkovy gulas s bramborem,
hříbkový krém recept,
guláš s hřibů,
bezchybičky,
houbový guláš s fazolkama,
houbový guláš s fazokami,
houbový guláš s fazolkami,
hříbkový krém,
slovo masiko,
guláš s fazolkami,
hribkovy oleje recept,
bramborový guláš s fazolkami,
lahůdkový hříbeček,
gulš žampionový,
recepty na hripkovy guláš,
gulas z zfazolkami,
gulaš s houbami a fazoli,
fazolový guláš s hřiby
Suroviny:
houba hřib,
fazolky zelené,
slanina,
cibulka jarní,
paprika sušená uzená,
paprika sušená sladká,
mouka,
rozmarýn,
vývar,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (31)
Vypadá to úžasně
A máme zas podobné chute, teda skoro...