Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 975 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,23 g |
Tuky | 45,28 g |
Vláknina | 41,29 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 855 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 33,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbkový guláš s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwJK
Moje poznámka
Hříbkový guláš s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwJK
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 6 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 12 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 4 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 6 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 6 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 7 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 7 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 7 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 7 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 8 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 9 hodinami
Tématické fráze:
gulas z hribu,
kudluvfotoatlashub,
hribkovy gulas s bramborem,
hříbkový krém recept,
guláš s hřibů,
bezchybičky,
houbový guláš s fazolkama,
houbový guláš s fazokami,
houbový guláš s fazolkami,
hříbkový krém,
slovo masiko,
guláš s fazolkami,
hribkovy oleje recept,
bramborový guláš s fazolkami,
lahůdkový hříbeček,
gulš žampionový,
recepty na hripkovy guláš,
gulas z zfazolkami,
gulaš s houbami a fazoli,
fazolový guláš s hřiby
Suroviny:
houba hřib,
fazolky zelené,
slanina,
cibulka jarní,
paprika sušená uzená,
paprika sušená sladká,
mouka,
rozmarýn,
vývar,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (30)
Vypadá to úžasně
A máme zas podobné chute, teda skoro...