Cuketová polévka Dagmar
Cuketová polévka je skvělý způsob, jak zužitkovat i starší přerostlé kusy cukety. Jen z nich musíme před vařením vydlabat tvrdá jádra a oloupat tlustou slupku. V tomto receptu ji doplníme o osmažené kostičky špeku a nasekanou čerstvou petrželku.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketová polévka Dagmar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnwz
Moje poznámka
Cuketová polévka Dagmar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnwz
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 4 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 5 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 8 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 8 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 9 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 1 hodinou
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 2 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 2 hodinami
Tématické fráze:
cuketová polévka,
vyborna cuketova polevka,
cukynová polévka,
e kucharka cuketova polevka,
cukýnová polévka recept,
cuketová polívka,
cukynova polivka,
zamrazená cuketa,
cukýnová polévka s mrkví,
luxusní cuketová polévka,
cukynova polévka s bramborem,
cukynovapolevka,
cuketová polévka luxusní,
s ceho mam udelat cuketu,
výborná polévka z cukety,
polévka cukynová,
cuketová polévka top recepty,
polévka cuketová,
cukrtová polévka,
polévka z cukety
Suroviny:
cuketa,
vývar masový,
mouka hladká,
olej,
špek,
nať petrželová,
sůl,
pepř mletý,
koření polévkové
Komentáře (22)
Mimochodem udělat správně jíšku neumí každej pitomec.