Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvová marmeláda z DP

Využijte sezónu broskví naplno a připravte si lahodnou broskvovou marmeládu jednoduše v domácí pekárně. Žádné stání u sporáku, jen čistá vůně léta ve sklenici. Tento recept vám ukáže, jak na to – rychle, snadno a s minimem námahy.

Hodnocení receptu je 4,6 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

isindy isindy

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 501 kJ /
2 510 kcal
Bílkoviny8,00 g
Tuky2,00 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy610,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Broskve oloupeme a odpeckujeme a vlnitým šťouchadlem na brambory (na vymíchání kaše) rozšťoucháme na kaši s malými kousky. Krok 2: Přidáme cukr, Gelfix a kyselinu citronovou a dáme do pekárny na program Marmeláda/Jam. Krok 3: Po ukončení programu nalijeme do skleniček, otočíme horké dnem vzhůru a necháme vychladnout.

TIP: Marmeláda z domácí pekárny - jak na to

Zveřejněno 15. 8. 2010

Poznámka autorky isindy

Kousky broskví jsou naprosto luxusní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvová marmeláda z DP

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j0XR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvová marmeláda z DP

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j0XR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Již dvakrát uděláno, velmi rychlý recept.

Zkusila jsem a je to jednoduchý na udělání a úžasně dobrý;-):yes:

super:yes::yes:

rebeka: a opravdu jen tu jednu malou misku????;-):-8:-D dík za vyzkoušení i fotku, jsem ráda, že ti chutná ;-):-K

já jsem neloupala,resp.jen zčásti...měla jsem cca 4kg broskví z dědovy zahrádky,půlku jsem dělala klasicky-na plotně,zbytek v DP,Gelfix jsem nepřidávala,jen tobě bod;-):-D:yes:
je to mooc dobré..no jo..neodolala jsem:-D:-D a tu misku ztrestala:-8:-D

k.radulka: bohužel ano, ta slupka by opravdu nebyla dobrá :-(...ale měkké broskve oloupeš opravdu jak banán, jde to krásně...;-)

musím ty broskve loupat?:-8

Norman: bohužel opravdu netuším, letos jsem ji ještě nedělala a výsledek loňské dávky vidíte na fotkách...rozhodně se nejednalo o řídké pyré :-(

Děkuji za recept, přesto mám poznámku. Co udělala manželka špatně, když ji vyšlo broskvové pyré - konzistence hustšího sirupu. A tak jsem musel po nocích na sporáku hodinu vyvařovat a míchat jak za časů babiček. Tři várky. Tak to je pekárna na dvě věci. Přesto dík

Irrenko, tak to jsem moc ráda, že jsem nezklamala ;-):-K

Isahu už se těším až budou broskve:-p, hledala jsem jestli někdo dělal džem v DP, šla jsem najisto do tvých receptů a nezklamaly mě:yes::yes:

Broskve ani pekárnu nemám, ale marmeláda je úžasná +7 :-p:yes::-p

luxusní:yes::-)

Letos už mám broskvovou marmoš udělanou,trochu jinak, nemám tam kousky broskví. tuhle udělám taky.:-p:-p:-p:-K

Tématické fráze:
broskvová marmeláda z domácí pekárny, recept na broskvovou marmeladu, domácí broskvová marmeláda, broskova marmelada, zaváření broskví, broskvový jam, jam z broskvi, džem z broskví recept, broskvová marmeláda v pekárně, broskvový džem bez chemie, marmeláda z broskví-recept, broskvová marmeláda z pekarny, broskvová marmeláda v domácí pekárně, marmelády a džemy recepty z broskví, recept na zavaření broskví, broskvová marmeláda nebo džem, broskovová marmeláda, recept na džem z broskvi, broskvové pyré recept, broskev marmeláda

Suroviny:
broskve, cukr krystal, kyselina citronová, gelfix extra

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu