Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 485 kJ / 3 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 280,65 g |
Tuky | 212,62 g |
Vláknina | 29,95 g |
Cholesterol | 795 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 61,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ocásky pečené v kolalokově limonádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqMY
Moje poznámka
Vepřové ocásky pečené v kolalokově limonádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqMY
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 1 hodinou
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 9 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 11 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 13 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 15 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřový ocásek,
vepřový ocásek recept pečeně,
pečený vepřový ocásek,
veprový ocásek recepty,
prasečí ocásky recepty,
vepřový ocásek recept,
pečené křížové kosti,
prasečí ocasky,
vepřový ocásek pečený,
prasečí ocásek recept,
pečené uzené ocásky,
recept na praseci ocasky,
pečený ocásek,
křížové kosti pečené,
prasečí ocásek,
vepřová pečeně,
veprove krizove kosti,
praseci ocasky recept,
recepty vepřový ocásek,
pečené uzené vepřové ocásky
Suroviny:
ocas vepřový,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
coca cola,
víno červené,
vývar,
zavařenina rybízová,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (27)
Tohle na coca-cole jedl, protože já to jednou měla v restauraci (byla to žebra) a zbylo, takže to dojídal, až měl boule za ušima a už mu to nevadí...
Děkuji za krásnou fotodokumentaci. Že je to bezva maso, co?
Dala jsem fotky - i těch syrových chvostíků a pak hotového, klidně smaž
Ja som si myslela, že je to chvostík, pokračovanie chrbtice - to čo má prasa zakrútené, zopár stavcov obalených tukom a kožou, dáva sa to často do huspeniny.
Jen dotaz, opravdu žádná tekutina nebo rozpuštěný tuk na to naložení? Tu colu s vínem přidat hned pak k masu do trouby k pečení - já vím, že to tam tak píšeš, jen si to upřesňuju