Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 401 kJ / 96 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,50 g |
| Tuky | 0,20 g |
| Vláknina | 3,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 19,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční hříbková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66BR
Moje poznámka
Sváteční hříbková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66BR
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 16 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 18 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 22 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 minutami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 21 minutami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 37 minutami
Květáková polévka
Eva_H před 9 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 14 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 15 hodinami
Tématické fráze:
hřibová polévka s bramborem,
hřibová polévka s čerstvých hub,
hribkova omáčka se smetanou,
hříbová polévka,
hříbová polévka s brambory,
domácí hřibová polévka,
hřibová polévka se smetanou,
hřibová omáčka s čerstvých hub,
sváteční houbová polévka,
hříbková omáčka,
hribkova polivka,
hřibová polévka s bramborama,
recept na hříbkovou polévku,
hribova polevka recept,
hříbková omáčka recept,
bílá hříbková omáčka,
bílá houbová omáčka,
hříbková polevka se smetanou,
bílá houbová polévka,
sváteční hřibová polévka
Suroviny:
houba hřib,
máslo,
kmín celý,
bujón zeleninový,
mrkev,
brambory,
koření nové koření,
pepř,
nať petrželová,
mouka hladká,
česnek
Komentáře (8)