Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 369 kJ / 1 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,72 g |
Tuky | 75,80 g |
Vláknina | 15,88 g |
Cholesterol | 476 mg |
Sodík | 635 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 27,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos ve špenátovém lůžku se sýrovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjnk
Moje poznámka
Losos ve špenátovém lůžku se sýrovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjnk
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 12 hodinami
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno 30. 5. 2025 15:16
Pljeskavice s lečem
Přidáno 30. 5. 2025 15:10
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno 30. 5. 2025 15:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka
Flyer01 před 4 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 4 hodinami
Lívance z podmáslí
MonkaF před 4 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 5 hodinami
Kuře na paprice
TerunkaKr před 6 hodinami
Šumavské topinky
Moanka před 7 hodinami
Špenátová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Rebeca před 7 hodinami
Pečená švestková a jablečná povidla
Neduch před 7 hodinami
Jednoduché langoše
Lucie1001 před 9 hodinami
Tématické fráze:
losos se špenátem,
losos špenát,
losos na špenátu,
recepty losos se špenátem,
losos se spenatem recept,
losos spenat recept,
losos se sýrovou omáčkou,
losos recepty se spenatem,
recept losos špenát,
losos se špenátovým přelivem,
losos se špenátem a sýrovou omáčkou,
recept losos se špenátem,
losos se špenátovou omáčkou,
losos recept se spenatem,
recepty losos špenát,
losos a spenat,
recept na lososa se špenátem,
špenát losos,
losos recept,
losos špenát recepty
Suroviny:
losos,
máslo,
citron,
špenát listový,
česnek,
smetana,
sýr tavený,
sůl
Komentáře (16)
Jen jsem dala ovčí přírodní sýr - byl v tom vynikající, doufám, že ti to nevadí
Jendo, troubit na nejvyšší teplotě stačí něco mezi 10-15 minutami, záleží na velikosti filetu, těm dnešním (větším) jsem raději dopřála čtvrthodinku...