Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 582 kJ / 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,10 g |
Tuky | 45,40 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 8,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlety plněné Nivou na houbovém lůžku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9rr
Moje poznámka
Kotlety plněné Nivou na houbovém lůžku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9rr
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 6 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 9 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 10 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
plněná kotleta,
kapari wikipedie,
capari wikipedie,
plněné kotlety,
plněné kotlety v troubě,
kotlety plněné,
kotlety plněné hřiby,
kotleta bez kosti recepty,
ptáčky plné nivou s houbovou omackou,
použití kapari,
kotleta s njvou,
kotlety na houbách kapari,
pečená kotleta s nivou,
pečená kotleta,
kotleta plněná houbami,
pecene vepřové kotlety plněné nivou,
plnene veprove kotlety hribama,
plněné kapsy z kotlety na houbách,
smažená kotleta plněná nivou,
kotletka s nivou
Suroviny:
kotleta,
sýr niva,
houba hřib,
tatarská omáčka,
kapie sterilovaná,
sůl,
olej,
kmín drcený,
rozmarýn
Komentáře (20)
navíc jak jsou křehké a pevné, tak z nich nešly tak pěkné plátky, spíš solo noha a solo pulměsíček z kloboučku, tak nejsou tak fotogenické
Moc fajnové a krásně připravené papáníčko