Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 198 kJ / 764 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,30 g |
| Tuky | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 187,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NxBN
Moje poznámka
Rybízová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NxBN
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 21 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 11 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 13 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 13 hodinami
Tématické fráze:
pena z bilku,
pěna z bílků recept,
recept na zákusek hory doly,
rybízová dobrota,
recept na rybízovou pěnu,
dobroty z rybizu,
zákusek hory doly,
pěna s bílků,
ribízová pěna,
recept-babicovy dobroty 13.6.2009,
recepty z rybízu,
rybizove recepty,
dobrota z malin,
pěna z černého rybízu,
rabízová pěna,
rybizlova pena recept,
rybizova,
pěna z bílku s rybízem,
rybizovy mousse,
jak použít mražený rybíz
Suroviny:
rybíz červený,
bílek,
cukr krystal
Komentáře (26)
Takže : chytíš ľavou rukou 2-3 strapčeky rybízu za stopku a do pravej ruky vezmeš vidličku. Prejdeš vidličkou od hora stopky až dolu, samozrejme nad misou a je to
Posílám plusík