Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 198 kJ / 764 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,30 g |
| Tuky | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 187,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NxBN
Moje poznámka
Rybízová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NxBN
Nejnovější recepty
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 1 hodinou
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 14 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 15 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 15 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 16 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 1 hodinou
Szegedinský guláš
MonkaF před 9 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 9 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 11 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 12 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 13 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 14 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 14 hodinami
Tématické fráze:
pena z bilku,
pěna z bílků recept,
recept na zákusek hory doly,
rybízová dobrota,
recept na rybízovou pěnu,
dobroty z rybizu,
zákusek hory doly,
pěna s bílků,
ribízová pěna,
recept-babicovy dobroty 13.6.2009,
recepty z rybízu,
rybizove recepty,
dobrota z malin,
pěna z černého rybízu,
rabízová pěna,
rybizlova pena recept,
rybizova,
pěna z bílku s rybízem,
rybizovy mousse,
jak použít mražený rybíz
Suroviny:
rybíz červený,
bílek,
cukr krystal
Komentáře (26)
Takže : chytíš ľavou rukou 2-3 strapčeky rybízu za stopku a do pravej ruky vezmeš vidličku. Prejdeš vidličkou od hora stopky až dolu, samozrejme nad misou a je to
Posílám plusík