Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 193 kJ / 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,92 g |
Tuky | 0,51 g |
Vláknina | 1,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,85 g |
Sacharidy | 35,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6z8L
Moje poznámka
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6z8L
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 11 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 21 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 21 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová topinka
VendaS před 36 minutami
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 56 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 1 hodinou
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 6 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 7 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 7 hodinami
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 8 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 8 hodinami
Tématické fráze:
švestky naložené v rumu,
maso s čerstvými švestkami,
tuzemák s fotkou,
maso na rumu,
maso v rumu,
vepřové maso s čerstvými švestkami,
maso naložené v rumu,
krkovice na sladkosti,
veprove s cerstvymi svestkami,
maso a rum,
marinada z rumu,
rum 1974,
rum na maso,
krkovicka nalozena v rumu,
proč přidávat rum k pečení masa,
uzené maso naložené v rumu,
recepty maso se švestkami,
maso s čerstvimi švestkami,
pečené švestky naložené v rumu,
švestky naložené v rumu recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
rum,
omáčka sojová,
med,
balsamico,
pasta papriková,
švestky,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (22)
a že jsem tak smělá
Mně se líbí, jak systematicky spotřebováváš aktuální sezónní suroviny, pokud jsem si stihla všimnout. To je prostě skvělé..
Tou paprikovou pastou myslíš Harissu?