Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh na cibuli

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 1-2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 722 kJ /
890 kcal
Bílkoviny49,21 g
Tuky64,16 g
Vláknina16,56 g
Cholesterol 303 mg
Sodík 153 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy25,24 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pstruha vykucháme, očistíme od šupin, odstraníme hlavu. Krok 2: Bohatě rybu osolíme, lehce uvnitř posypeme citronovým pepřem. Cibule rozpůlíme a nakrájíme půlky na hrubší měsíčky. Krok 3: Na pánev dáme rozpustit máslo, do kterého přidáme lžičku oleje. Vložíme cibulové měsíčky a opečeme do sklovata. Krok 4: Nachystáme si pekáč, do kterého dáme pečící papír, na který položíme hromádku restované cibule a na ni pstruha, kterého těsně před vložením do rozpálené trouby poprášíme na povrchu velmi jemně hladkou moukou. Krok 5: Vše pečeme v rozpálené troubě na vyšší výkon cca 30 minut. Krok 6: Jakmile je kůže pstruha zlatavá a voní po celé kuchyni, je hotovo. Podáváme s bramborem nebo jen s čerstvým chlebem.

Zveřejněno 19. 9. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh na cibuli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o6RA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh na cibuli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o6RA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Otto:dnešní náš oběd,vynikající a manžel si jen mlaskal,dětem chutnalo též!!!jednoduché,rychlé,skvělé.:-pPepř jsem měla naštěstí doma,tak se zrovna hodil.

Krásný rcp,utekl mi:-K:yes:

Tak tu už je snad za trest, ty Vaše recepty. Jééé to je skvost:yes:

I v tuto pozdní hodinu bych takto krásně připravenou rybku neodmítla;-)+7:yes::-K

Teda, Ty jsi zase řádil :-O Je to krása:yes::yes:, pstruhy miluju asi nejvíc ze sladkovodních ryb a s citronovým pepřem jsem ho dělala v létě, jen bez cibule, byl super. K té cibuli si ještě umím představit i malinko drceného kmínu :-p

;-)nádhera:yes:

:yes:Pěkná klasika

Nádhera:-O:-p:-*...+3:yes:

krásná rybka,krásné foto..zkrátka umí,ten náš Otto:-K;-):yes::yes:

:-))perfektní! Citronový pepř mám objednaný, těším se na vyzkoušení.

Tématické fráze:
pstruh na cibuli, pstruh s cibuli, pstruh recepty, pstruh cibule, recepty na pstruha, pstruh recept, pstruh na cibulce, pstruh na cibuly, pstruh recept cibule, pstruh na másle s cibulí, pstruh v troubě s cibulí, prtruh na cibuli, psrruh peceny, psrruh na cibuli, recept na pstruha, pstruh plněný cibulí - recept, pstruh na cibuli recepty, pstruh recept na cibule, pstruh s na cibuli, pstruh na cibuli - recept

Suroviny:
pstruh, cibule, pepř citronový, máslo, olej, mouka hladká, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu