Salát s pečenými rajčaty, tuňákem a mozzarellou

Saláty Doba přípravy: 50 minut 3 názory

Saláty Doba přípravy: 50 minut 3 názory

Suroviny 2 porce

200 g filé z tuňáka Calvo v olivovém oleji
1 menší cuketa
cherry rajčátka
125 g mozzarelly
olivový olej
hrubozrnná mořská sůl
čerstvě mletý pepř
čerstvá bazalka

Postup přípravy receptu

  1. Cherry rajčátka omyjeme a překrojíme napůl. Takto překrojená rajčátka naskládáme vedle sebe na plech vyložený pečícím papírem, pokapeme olivovým olejem, posypeme solí, pepřem a pečeme v troubě vyhřáté na 190 °C cca 30 minut.

  2. Cuketu nakrájíme na tenká kolečka a na troše olivového oleje je ogrilujeme z obou stran. Hotová a upečená rajčátka naservírujeme na talíř, přidáme grilovanou cuketu, tuňáka a natrhanou mozzarellu.

  3. Vše zakápneme olivovým olejem, podle chuti dosolíme a ozdobíme nasekanou bazalkou.

  4. Salát podáváme jen tak samotný nebo s opečenou bagetkou.

Poznámka od kuchařky

Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)

http://cookingwithsusa.blogspot.cz/

Komentáře k receptu Salát s pečenými rajčaty, tuňákem a mozzarellou

Tématické fráze: salat s rajcaty tunakem a mozzarelou těstovinový salát s pečenými rajčaty tunak a s mozzarelou salát s mozzarelou a tuňákem salát s tuňákem s mozzarelou tuňák salát s rajčaty a mozarellou tunak s mozzarelou salát spečenými rajčaty rajčatový salát s mozzarelou a tunakem těstovinový salát s tunákem a pečenými rajčaty