Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 600 kJ / 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,30 g |
Tuky | 42,85 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 974 mg |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 11,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát s pečenými rajčaty, tuňákem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QYJ
Moje poznámka
Salát s pečenými rajčaty, tuňákem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QYJ
Nejnovější recepty
Kuřecí yakitori
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 13 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 13 hodinami
Oklahoma smashburger
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 13 minutami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 15 minutami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 58 minutami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 4 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 4 hodinami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 5 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 12 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 16 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 18 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 18 hodinami
Tématické fráze:
salat s rajcaty tunakem a mozzarelou,
těstovinový salát s pečenými rajčaty,
tunak a s mozzarelou,
salát s mozzarelou a tuňákem,
salát s tuňákem s mozzarelou,
tuňák salát s rajčaty a mozarellou,
tunak s mozzarelou,
salát spečenými rajčaty,
rajčatový salát s mozzarelou a tunakem,
těstovinový salát s tunákem a pečenými rajčaty
Suroviny:
filé z tuňáka calvo v olivovém oleji,
cuketa,
rajče cherry,
sýr mozzarella,
olej olivový,
sůl mořská,
pepř mletý,
bazalka čerstvá
Komentáře (4)