Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 483 kJ / 1 550 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,00 g |
Tuky | 3,17 g |
Vláknina | 8,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,02 g |
Sacharidy | 336,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi se zelím a salámem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Vz0
Moje poznámka
Gnocchi se zelím a salámem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Vz0
Nejnovější recepty
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 10 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 14 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 14 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 8 minutami
Mleté kuličky se zeleninou v alobalu
Jan Nemec před 27 minutami
Nakládaná rajčátka
Vacek Milan před 39 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Lenny1987 před 1 hodinou
Slovenská hrstková polévka
limosek před 2 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Lahvacek před 3 hodinami
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 5 hodinami
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 10 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 11 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 12 hodinami
Tématické fráze:
bramborové gnocchi se zelím,
gnochi,
gnocchi se zelím,
domácí gnochi,
bramborové gnochi,
gnochi recept,
cnochi,
jak připravit gnochi,
gnocchi se salámem,
gnocchi recepty,
recepty s gnocchi,
recepty gnochi,
gnocchi recept,
jak dlouho vařit gnochi,
gnochi na pánvi,
halusky se zelim a salamem,
priprava gnochi,
gnochi se zelím a slaninou,
www cnochi cz,
gnocchi se zelím a uzeninou
Suroviny:
gnocchi,
junior,
cibule,
slanina anglická,
zelí kysané
Komentáře (13)
Bohužel se vždycky najde někdo, kdo to neumí pochopit.