Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 099 kJ / 3 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,01 g |
Tuky | 227,60 g |
Vláknina | 31,15 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,74 g |
Sacharidy | 82,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rožnovská mňamka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5QR
Moje poznámka
Rožnovská mňamka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5QR
Nejnovější recepty
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 1 hodinou
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 2 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 21 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Tajemnost před 41 minutami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 43 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 44 minutami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 51 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 1 hodinou
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Pečená dýně
Agliooglio před 2 hodinami
Tématické fráze:
rožnovská kapsa,
mňamka,
rožnovské řezy,
rožnovská pečeně,
roznovske řezy recept,
rožnovská bašta,
roznovske maso,
rožnovske s korenovou zeleninou,
mňamka z hub,
mnamka recepty,
roznovske platky,
rožnovská vepřová pečeně,
mnamka recept,
štava k prirodnimu platku,
příloha ke kuřecím paličkám,
brutvany,
rožnovská buchta,
rožnovská hovězí pečeně,
rožnovské kapsy,
mnamky recepty
Suroviny:
paličky kuřecí,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
brambory,
olej olivový,
máslo,
tymián,
citron,
med,
tabasco
Komentáře (20)
bravo, Jendo
Jednoduché a přitom výborné.
A fotky prostě k nakousnutí.