Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řecký guláš

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 687 kJ /
1 120 kcal
Bílkoviny143,40 g
Tuky28,87 g
Vláknina17,72 g
Cholesterol 499 mg
Sodík 452 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy51,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájenou cibuli s česnekem na plátky orestujeme, přidáme maso nakrájené na kostky, prudce ho osmažíme, přidáme mletou papriku, rajče, feferonku a papriky nakrájené na kolečka a hned zalijeme vodou. Krok 2: Po krátkém dušení přidáme bobkový list, osolíme a dáme víno, dusíme dál až do změknutí masa. Krok 3: Na závěr zahustíme solamylem, rozpuštěným v trošce vody. Krok 4: Vajíčko si uvaříme natvrdo-nakrájíme ho na kolečka a obložíme ním talíř, sýr si nastrouháme nahrubo a posypeme jím guláš, pak podáváme, nejlépe s rýží.

Zveřejněno 15. 9. 2009

Poznámka autorky Bibinka

Je to plno let,co jsem ho začala dělat, recept jsem měla z Velké kuchařky a dnes jsem si vzpomněla, že jsme ho dlouho neměli a moc jsme si pochutnali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řecký guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pQxV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řecký guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pQxV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Michalcicek: Michalčíčku, děkuji za pochvalu;-), mám radost, že chutnalo:yes:

Doma odzkoušíno a je výborný, jen jsem tam přidala masox. Lahůdka :yes::yes::yes::-p

No to musí být dóóóbrota:-p:-pDávám na vyzkoušení:yes:

Mńaaaam :-):yes:+3

Tématické fráze:
řecký guláš z krůtího masa, řecký krůtí guláš, mrkvový guláš, krůtí řecký guláš, řecký kuřecí guláš, řřecký guláš, reckygulas, řecký krůtí guláš recept, řecký vepřový guláš, cibulovy gulas, guláš z veproveho masa, veprove maso gulaš, guláš, recky recept maso, recept řecký guláš s krůtího masa, recky gulas z veproveho mada, řecký guláš.cz, krůtí guláš po řecku, guláš + kuchařka, veprove po recku

Suroviny:
maso vepřové, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, feferonka, víno červené, olej olivový, paprika sušená sladká, bobkový list, česnek, sůl, solamyl, vejce, sýr tvrdý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu