Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 427 kJ / 2 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,69 g |
Tuky | 90,26 g |
Vláknina | 39,35 g |
Cholesterol | 419 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 85,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na špeku a růžičkové kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6Xv
Moje poznámka
Hovězí na špeku a růžičkové kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6Xv
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 3 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 4 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 minutami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 1 hodinou
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 4 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 5 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 5 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 6 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 6 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí s růžičkovou kapustou,
uprava ruzickove kapusty,
hovezi maso s ruzickovou kapustou,
hovězí na špeku,
recepty na úpravu růžočkovékapusty,
recept na úpravu růžičkové kapusty,
hovezi na kapuste,
recepty na úpravu růžičkové kapusty,
hovězí maso růžičková kapusta,
hovězí na slanině s růžičkovou kapustou,
recept na úpravu růžičkové růžičkové kapusty,
hovězí maso v kapustě,
řůžičkové kapustičky dle polreicha,
hovězí maso s kapustičkami,
ružícková polévka,
růžičková kapusta-úprava,
hovezi krk na speku,
recepty hovězí na špeku,
růžičková kapusta v pomalém hrnci,
maso v ruzickove kapuste
Suroviny:
maso hovězí,
špek,
kapusta růžičková,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
vývar hovězí,
sádlo,
mouka polohrubá
Komentáře (22)
Jsou to jen planý řeči lidí, kteří chtějí šťourat. Víc k počtu kousků masa nemám (a nechci) co říct
krása veliká
Já masožravec bych nejraději hrábla pro kousek masa, někde se tam schovává