Kančí hřbet s brusinkami
Pokud milujete zvěřinu a troufnete si na přípravu divočáka, vyzkoušejte náš recept - divočáka zde doplňuje smetanová omáčka s pečenou zeleninou, kousky anglické slaniny a upečená jablka plněná brusinkami.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 828 kJ / 3 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,04 g |
Tuky | 282,27 g |
Vláknina | 37,95 g |
Cholesterol | 401 mg |
Sodík | 4,32 g |
Sůl | 10,70 g |
Sacharidy | 131,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí hřbet s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jxy
Moje poznámka
Kančí hřbet s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jxy
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštické kuře
Sahula před 24 minutami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 45 minutami
Ledvinky na paprice
Sahula před 50 minutami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 3 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 4 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 4 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 4 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 7 hodinami
Tématické fráze:
kančí maso recepty,
kančí maso,
kanci pecene,
recepty z kančího masa,
kančí kotlety recept,
recepty kančí maso,
pečený kanec,
videorecepty net,
kanec recepty,
recepty na kančí maso,
recepty zvěřina kančí žebro,
kančí maso recept,
kančí pečeně recept,
recept na kančí maso,
zvěřina recepty,
kanec recept,
recepty kanec,
recepty z kančího,
recept kančí maso,
pečené kančí maso
Suroviny:
slanina,
cibule,
koření na zvěřinu,
jalovec,
zelenina kořenová,
smetana ke šlehání,
víno červené,
máslo,
citron,
kompot brusinkový,
jablko,
sůl,
pepř,
olej,
máslo
Komentáře (10)
Jen jsem také mraženou zeleninu vyměnila za klasiku (mrkev,celer,petržel), ale když člověk nemá doma čerstvou, asi přijde vhod i mražená.
A koření Hubert, jsem doma nenašla tak jsem dala Divočinu (obsahuje už i jalovec).
Jablíčka by s kouskem šlehačky mohla být i jako dobrý dezert :)