Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 993 kJ / 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,10 g |
Tuky | 7,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený řízek dvou barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6vk
Moje poznámka
Smažený řízek dvou barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6vk
Nejnovější recepty
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 9 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 12 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 14 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 14 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 14 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mini Pavlova
MichaelaM před 18 minutami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 7 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 10 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 11 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 12 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 14 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 14 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 16 hodinami
Květákové placičky
Linova před 16 hodinami
Tématické fráze:
losos jako řízek,
smažené řízky,
smažený řízek,
bavorský řízek,
hellmanns recepty,
losos jako smažený řízek,
nejlepší smažené řízky,
smažený řízek recept,
smažený řízek z lososa,
řízky balené v tatarce,
smažené řízky z lososa,
hellmanns recepty řízky,
smažené řízky recepty,
recept smazene řízky,
recepty hellmanns,
smažený řízek z kančí kýty,
smažený tuřín,
losos řizek,
hellmanns řízek,
hellmanns recepty rizek
Suroviny:
prsa kuřecí,
kýta vepřová,
šunka dušená s křenem,
sýr tvrdý,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (17)
Pěkný nápad
K tomu křenu - jako odchovanec zabíjaček mám křen moc ráda, ale spíš jako přílohu (studený), ale mám tady jeden recept - placičky z mletého masa, uvnitř potřené hořčicí a křenem, ale ten křen při pečení dostane zcela jinou chuť, řekla bych, že trochu zhořkne. To jen můj postřeh.
Recept vyzkouším
Prosím, vůbec neznám dušenou šunku s křenem - to se prodává?
A mně osobně by Hellmans nevadila, normálně ji používám, i když Poličanku máme raději.
Ale tohle masíčko úplně nejraději bez tatarky, s hedvábnou bramborovou kaší.