Rolovaná panenka smažená jako řízek

ivulinka Kuchařka: ivulinka

2-3 porce Vepřové maso 24 názorů

Suroviny

1 vepřová panenka
1 větší cibule
anglická slanina
kuřecí šunka
sůl
pepř
trojobal:
vejce
hladká mouka
strouhanka
olej na pánev
Recept si zatím oblíbilo 32 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou panenku podélně opatrně rozřízneme a jemně naklepeme, vzniklý plát osolíme a opepříme a poklademe kolečky kuřecí šunky.

  2. Na pánvi rozehřejeme olej, cibuli nakrájenou na půlměsíčky a anglickou slaninu na nakrájenou kostičky opečeme. Touto směsí poklademe masový plát a srolujeme a ještě posolíme.

  3. Vzniklou roládku krájíme asi na 1,5 cm silné plátky, které spíchneme párátky, aby se nám nerozpadly.

  4. Pak opatrně obalíme v trojobalu jako řízky, maso se nám tím zpevní a párátka vyjmeme. Smažíme pozvolna na pánvi s olejem nebo ve fritovacím hrnci.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 113 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rolovaná panenka smažená jako řízek

Předchozí 1 2

Tématické fráze: řízky z panenky smažená vepřová panenka řízky z vepřové panenky vepřová panenka smažená smažené řízky z vepřové panenky vepřová panenka řízky vepřová panenka řízek řízek z vepřové panenky vepřová panenka v trojobalu řízky s panenky panenka v trojobalu smazena vepřová panenka recepty vepřová panenka smazena vepřová panenka na řízek vepřová panenka na panvi panenka řízky rolovaná vepřová panenka smažení vepřové panenky smažené řízky z panenky smažení řízků ve fritovacím hrnci