Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 888 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,30 g |
Tuky | 39,55 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 932 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 64,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0r1
Moje poznámka
Řízky na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0r1
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 1 hodinou
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 13 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 18 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 58 minutami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 11 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 13 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 13 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 13 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 13 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 14 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 14 hodinami
Tématické fráze:
italský řízek,
italsky kureci rizek,
cuketa na italský způsob,
umim italsky,
rizek na vice zpusobu,
jak krájet maso na řízky,
italsky rizek recept,
recpty.s pestem,
rizky na jiny zpusob,
italské kuřecí řízky,
rizky na vic způsobu,
polsky rizek,
králík na italský způsob,
čočka na italský způsob,
basilikové pesto,
jak krájet maso na řízky recept,
kuřecí řízky po italsky,
vepřová plec na italský způsob,
řízek italsky,
maso na 1000 zpusobu
Suroviny:
řízek vepřový,
pesto,
cuketa,
rajče loupané,
bazalka čerstvá,
sýr mozzarella,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (13)