Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 132 kJ / 1 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,20 g |
Tuky | 121,13 g |
Vláknina | 11,75 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí oháňka na černo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJOW
Moje poznámka
Hovězí oháňka na černo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJOW
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 6 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 7 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 2 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 2 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 2 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Davidíček před 3 hodinami
Kuřecí játra na víně a bylinkách
Libasaba před 3 hodinami
Česneková polévka - sváteční
MartinaJonakova před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ajisek před 3 hodinami
Řecké Souvlaki
Jan Nemec před 3 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
Nadatode před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí oháňka recepty,
hovězí oháňka,
hovězí oháňka recept,
hovězí na černo,
pečená hovězí oháňka,
hovězí maso na černo,
oháňka,
hovězí ohánka-recept,
recept hovezi ohanka,
recepty z hovězí ohánky,
recepty hovězí oháňka,
maso na cerno,
recepty - hovězí oháňka,
pecena ohanka,
hovězí oháňka pečená,
hovězí oháňka na švestkách,
oháňka recept,
hvězí oháňka maso recepty,
ohaňka recepty,
hovězí oháňka alobal
Suroviny:
oháňka hovězí,
cibule,
máslo,
vývar,
zázvor,
kůra citronová,
bobkový list,
tymián sušený,
povidla švestková,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
ocet
Komentáře (18)