Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 144 kJ / 1 946 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,56 g |
| Tuky | 107,14 g |
| Vláknina | 17,42 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 5,08 g |
| Sůl | 12,50 g |
| Sacharidy | 55,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Česnek utřeme se solí.
Krok 2: Do většího hrnku dáme víno, rozetřený česnek, mletou červenou papriku a majoránku, vše pořádně promícháme.
Krok 3: Mírně osolené maso a plátky slaniny, nebo špeku dáme do pekáče, který si vymažeme sádlem a zalijeme vínem.
Krok 4: Pekáč přiklopíme a pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C do změknutí masa.
Krok 5: Když je maso hotové necháme zredukovat výpek a podáváme. Přílohu zvolíme brambory, nebo knedlíky.
Zveřejněno 3. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na víně a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v96g
Moje poznámka
Hovězí na víně a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v96g
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 1 hodinou
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 1 hodinou
Bramborová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 2 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 2 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 3 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 4 hodinami
Koka sušenky
habis před 5 hodinami
Tématické fráze:
sakumpikum,
hovezi na vine,
hovězí na česneku,
hovězí na česneku v troubě,
hovězí na víně s knedlíkem,
hovězí na víně v troubě,
hovezi na vine a cesneku,
hovězí plátky na vine v troubě,
jak zredukovat víno,
hovezi líčka na vine v troubě,
hovězi na česneku a na víně,
hovězí maso rece,
hovězí na česneku a víně,
hovězí na bílém víně,
hovězí na víně knedlík,
hovezi krajene na cesneku,
hovězí na víně a na česneku,
hovězí na víně recept,
hovězí na červeném víně s knedlíky,
hovězí na česneku a na červeném víně
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina,
víno bílé,
česnek,
sůl,
paprika sušená sladká,
majoránka sušená,
sádlo
Komentáře (8)
líbí se mi to sakumpikum
a dala bych si k té výborné šťávičce např.gnocchi
úplně to cítím..já mám asi hlad
Ale konečně, tady přece jde o to maso, a to redy, klobouk dolů. vypadá přenáramně. Hovězí na česneku děláme, ale nikdy mně nenapadlo přidat to víno.
Jak jsem řek, já rejpal, klobouk dolů, hlubokou úklonu a bod přiletí za okamžik.