Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 075 kJ / 1 452 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,92 g |
| Tuky | 120,40 g |
| Vláknina | 13,36 g |
| Cholesterol | 184 mg |
| Sodík | 953 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 23,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výpečky SAMBAL OELEK
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6oA
Moje poznámka
Výpečky SAMBAL OELEK
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6oA
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 4 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 9 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 11 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno před 20 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapustová polévka
Topmoni před 46 minutami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Ketynna před 3 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 3 hodinami
Květáková polévka
tomstny před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 3 hodinami
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 3 hodinami
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 4 hodinami
Tématické fráze:
sójové výpečky,
sojové výpečky recept,
sambal recept,
vypečky se zelím video,
výpečky z bůčku,
kuchyně lidlu recepty,
výpečky,
sambal,
vypecky ze sojoveho masa,
sambal oilek,
recept na sambal,
výpečky recept,
samba oilek,
kuchyně lidlu.cz recepty,
recept sojové výpečky,
omacka sambala,
koření sambala,
co je sambal,
sambal oliek,
naložene vypečky
Suroviny:
bůček,
česnek,
sambal oelek,
libeček,
omáčka sojová,
sůl,
kmín celý,
cibule
Komentáře (24)
rebeka:
parádní receptík
a tady jsou obrázky různých balení - http://www.google.cz/search?q=sambal+oelek&hl=cs&r...
Mají je v Albertu v Mezinárodní kuchyni, Interšpáru a v Lídlu. Ale určitě i jinde